Vsaka nosečnost je presenečenje, vendar pri nosečnosti z dvojčki je le-to bistveno večje. Logično je, da želiš tako lepo novico čim prej deliti s svojimi bližnjimi. Tu je nekaj idej kako lahko to storiš…

  1. DVA PARA ČEVELJČKOV

Le kdo nima rad majhnih in prisrčnih čeveljčkov. Lahko jih postaviš na kuhinjsko mizo, ali na kakšno drugo vidno mesto v stanovanju ter povabiš svoje bližnje na večerjo ali pijačo. Sigurno jih bodo takoj opazili in verjetno tudi takoj razumeli sporočilo.

Kasneje lahko naredite tudi kakšno prisrčno fotografijo in na takšen način sporočite novico tudi prijateljem na družabnih omrežjih.

 

  1. SPOROČILO NA MAJČKI

Ta ideje je super, sploh če imate že kakšnega otroka od prej. Svojcem lahko s pomočjo majčke sporoči novico kar bratec ali sestrica. Zagotovo bodo vsi navdušeni.

 

 

 

 

  1. ZABAVNA FOTOGRAFIJA

Kadar ste preveč neučakani ali pa se s svojci ne morete videti v živo, lahko novico sporočite s pomočjo fotografije, ki jim bo zagotovo povedala več kot 1000 besed. Primer na sliki prikaže slabost mame zaradi nosečnosti in kasneje slabost očeta, ko je izvedel, da pričakujeta dvojčke. Meni se zdita prav duhovita.

 

 

 

  1. ZAPOSLITE JIH Z MATEMATIKO

Mogoče bodo najprej mislili, da ste se zmotili pri seštevanju. Vendar kar hitro bodo ugotovili kaj jim želite sporočiti.

 

 

 

  1. IZDELAJTE PRISRČNO DARILO

Takšnega darila bosta zagotovo vsaka babica in dedek nadvse vesela. Poleg tega, da z darilom sporočite prihod dveh novorojenčkov, je to zelo lep spomin, ki ostane za vedno.

 

 

 

 

 

 

  1. VKLJUČITE VAŠE DOMAČE ŽIVALI

Tudi domače živali vam lahko pomagajo sporočiti novico. Ljubitelji živali bodo več kot navdušeni in fotografija bo takoj vzbudila zanimanje.

 

 

 

 

 

 

 

Vir fotografij: google.com